Ons verhaal

Hallo, mogen we ons even voorstellen? Wij zijn Tulip Dutch Eyewear. Wij zijn een authentiek Nederlands brillenmerk. Wij staan voor service, kwaliteit en een modern design. Wij maken monturen die worden ontwikkeld in samenwerking met zelfstandige kwaliteitsopticiens. Wij vinden het belangrijk dat jij trots bent op je nieuwe bril, en dat die volledig voldoet aan jouw specifieke wensen.

Inspiratie doen we op in Frankrijk, Italië en zelfs in Hong Kong. We willen geen trendvolger zijn, maar een trendsetter. En we gaan net een stukje verder, tot buiten de landsgrenzen. Maar altijd keren we terug naar onze roots.

Tulip Dutch Eyewear is exclusief verkrijgbaar bij Nederlandse vakopticiens. Hierdoor ben jij verzekerd van de juiste expertise en nazorg die je verdient. Een vakopticien voorziet je van een gedegen en professionele oogmeting. Hij zoekt samen met jou naar hét montuur dat het beste bij je past, en de glazen die geschikt zijn voor jouw sterkte. Een bril die aan jouw wensen voldoet.

Nederlandse namen, Nederlandse steden, Nederlandse provincies. Je komt ze allemaal tegen in onze uitgebreide collectie van monturen en zonnebrillen. Wij willen dat jij de bril draagt, waarmee je gezien wilt worden. Neem vooral een kijkje in onze collectie.